• CheckSnabba leveranser
  • CheckStort utbud på vagnar och reservdelar

Om Nordiskasläp

Om Nordiska Släp

Välkommen till Nordiska Släp – din pålitliga partner inom släpvagnsindustrin. Med en passion för kvalitet och innovation, erbjuder vi ett komplett utbud av släpvagnar, från bromsade till obromsade, samt specialiserade hästtransporter och rastvagnar. Men vår expertis sträcker sig bortom bara släpvagnar. Vi är också stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av tillbehör, påbyggnader och reservdelar, vilket gör oss till en one-stop-shop för alla dina släpvagnsbehov.

Vårt mål är enkelt: att erbjuda dig som kund högkvalitativa produkter som uppfyller dina specifika behov. Därför samarbetar vi med ledande tillverkare som Tiki Treiler, Vezeko, Debon, Cheval Liberté och URBd. Deras produkter står för pålitlighet, hållbarhet och innovativ design, vilket garanterar att du får en produkt som är byggd för att hålla.

Men det som verkligen skiljer oss från mängden är vår dedikation till kundservice. Vi förstår att varje kund är unik, och vi strävar efter att erbjuda en personlig upplevelse varje gång du handlar hos oss. Oavsett om du behöver råd om vilken släpvagn som passar bäst för dina behov, eller om du letar efter en specifik reservdel, är vårt team här för att hjälpa dig.

Förutom vårt omfattande sortiment har vi också en fullservice verkstad där vi erbjuder reparationer och underhåll av dina släpvagnar. Och för de som föredrar att hämta sina produkter personligen, har vi ett välutrustat lager för avhämtning beläget i Skara.

Så, oavsett om du är en privatperson som behöver en släpvagn för helgprojekt, eller ett företag som letar efter en pålitlig partner, har Nordiska Släp allt du behöver. Utforska vårt sortiment av släpvagnar, reservdelar och hästtransporter idag och upptäck skillnaden med Nordiskasläp.