• CheckSnabba leveranser
  • CheckStort utbud på vagnar och reservdelar

Ifor Williams – Ledande inom kvalitetssläpvagnar och hästtransporter sedan 1958

Ifor Williams hasttransport HBX front ramp

Hos oss hittar ni Ifor Williams Trailers fullständiga sortiment av släpvagnar, maskinsläp, boskapsvagnar och hästtransporter.

Ifor Williams är ett välkänt och respekterat varumärke i släpvagnsindustrin. Sedan grundandet 1958 har företaget fokuserat på att erbjuda släpvagnar och hästtransporter av högsta kvalitet och med oöverträffad funktionalitet.

Som en pionjär inom branschen erbjuder Ifor Williams en bred produktportfölj som omfattar allt från hästtransporter och boskapsvagnar till bilsläp, planttrailers och skåpsläp. Oavsett vilken släpvagn eller hästtransport du behöver, kan du lita på att Ifor Williams har en lösning som passar dina krav.

En av de främsta styrkorna hos Ifor Williams är företagets engagemang för innovation och utveckling. Genom att ständigt förbättra och utvidga sitt produktsortiment strävar Ifor Williams efter att erbjuda den senaste tekniken och de mest användarvänliga lösningarna på marknaden. Detta återspeglas i deras patenterade paraboliska bladfjädring och paniksystem för frambommarna, vilka ger överlägsen komfort och säkerhet för både människor och djur.

Ifor Williams släpvagnar och hästtransporter är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Genom att använda de bästa materialen och tillverkningsmetoderna garanterar företaget att deras produkter tål tidens tand. Många av deras släpvagnar och hästtransporter har en garanti på upp till 25 år, vilket visar på förtroendet för deras produkters långvariga prestanda.

Med ett brett nätverk av återförsäljare och servicecenter över hela världen är Ifor Williams alltid tillgängligt för att hjälpa dig med dina behov. Oavsett om du behöver råd, reservdelar eller service, kan du vara säker på att du får den support du behöver.

Utforska Ifor Williams sortiment av släpvagnar och hästtransporter idag och upplev skillnaden som deras kvalitetsprodukter kan göra för din verksamhet eller ditt personliga bruk.

Ifor Williams HBX Hästtransporter

ImageModellPrisTotalviktLastviktInvändig LängdInvändig BreddInvändig HöjdAxlar